complimed-ligo_1 >
Ваш отзыв отправлен

Медичні огляди в Complimed

Медичні огляди в Complimed

Якісний та швидкий професійний медогляд будь-якої складності у клініці Complimed. Наші послуги призначені для людей, які прагнуть стежити за своїм здоров’ям, цінуючи свій час.

Пройти медогляд тут означає пройти його точно, оперативно, зручно та отримати всю необхідну документацію.

У нас ви можете пройти харчову комісію, медогляд для працівників різних закладів (огляди для працівників закладів громадського харчування, інших корпоративних клієнтів), медкомісію для моряків, передрейсовий огляд водіїв, медкомісію для вступу до навчального закладу.

Види медичних комісій


Харчова комісія

Медкомісія для вступу до навчального закладу

Передрейсові огляди водіїв

Харчова (оглядова) комісія

Харчова чи оглядова комісія передбачає обов’язковий попередній медогляд для осіб, діяльність яких пов’язана з харчовими продуктами та напоями (їх виготовлення, зберігання, продаж). Майбутній працівник повинен пройти експертизи на відсутність захворювань.

Список необхідних тестів змінюється залежно від місця роботи. У результаті проходження медогляду пацієнт отримує медичну книгу. В медичну книжку будуть внесені дані проведеного огляду, висновки терапевта.

Для медичного обстеження за 246-им наказом (для працевлаштування) ви повинні мати паспорт, ідентифікаційний код та флюорографію (якщо є).

Вартість медичної комісії становить 200 грн.


Медичні огляди для корпоративних клієнтів

Професійні комфортні медичні огляди для груп людей (від 5 чоловік):

– співробітників закладів громадського харчування

– працівників готелів

– співробітників різних виробничих підприємств та підприємств зі шкідливими чи небезпечними умовами праці

– співробітників в галузі освіти (працівники дошкільних установ, закладів вищої освіти, шкіл та інших навчальних закладів)

– працівників сфери краси (салонів, перукарень, барбершопів, СПА тощо)

– співробітників інших сфер обслуговування


Список необхідних тестів змінюється залежно від місця роботи.

Медичні огляди для працівників закладів громадського харчування

Медичні огляди для працівників закладів громадського харчування, а саме працівників:

– ресторанів

– кафе (включаючи кафе-кондитерські, кафе-піцерії тощо)

– барів

– кав’ярень

– столових

– закусочних

– підприємств швидкого обслуговування

– буфетів

– кіосків

– кейтерингів

– та інших закладів


Список необхідних тестів змінюється залежно від місця роботи.

Передрейсові огляди водіїв

Клініка Complimed отримала ліцензію на проведення передрейсових оглядів водіїв. Передрейсовий медогляд водіїв проводиться безпосередньо перед виїздом працівника на рейс. Щозмінний передрейсовий огляд проводиться індивідуально.


Передрейсові медогляди пропонують:

– медичне обстеження фахівця

– перевірку наявності симптомів захворювань, загострення хронічних захворювань, вірусних захворювань тощо

– опитування водія щодо його самопочуття та загального стану здоров’я, наявності будь-яких скарг, тривалості сну перед зміною, настрою

– вимірювання тиску, серцебиття, температури


Підстави для визнання водія непридатним для безпечного керування та керування транспортним засобом є: погане самопочуття, скарги на здоров’я, біль, відсутність сну перед рейсом (день без сну, відсутність концентрації тощо), підозра на наявність захворювання, занадто високий або низький тиск, занадто часте серцебиття, висока температура тощо.

Медкомісія для вступу до навчального закладу

Для вступу до ЗВО оформляється медична довідка (086).

Вартість медогляду становить 400-450 грн, залежно від наявності активної флюорограми. У вартість входить огляд вузьких фахівців та висновок сімейного лікаря.

Послуги та процедури

Найменування послуги
Харчова комісія для працівників
Медогляд перед вступом до навчального закладу
Передрейсовий медичний огляд для водіїв
Медичний огляд для корпоративних клієнтів
Медичний огляд для працівників закладів громадського харчування
Виїзний медичний огляд для корпоративних клієнтів

Медогляди у Complimed

Усі фахівці в одному місці

Кабінети всіх необхідних лікарів та діагностики знаходяться у нашій клініці (УЗД та лабораторія), що виключає необхідність відвідування додаткових лікарів та медустанов.

Оперативність

Швидке проходження медогляду. Наші послуги призначені для людей, які цінують свій час. У нас ви не зіткнетеся з чергами, довгим очікуванням прийому та бюрократичними тяганинами.

Інформативність

Ми хочемо, щоб ви були обізнані про процедури та захворювання, що вас цікавлять, тому говоримо про них відкрито і зрозумілою мовою, бо у наших рідних і знайомих виникають такі ж питання.

Оформлення медичної документації

Заповнення медичної книжки, необхідної медичної форми (форми 086 та ін.), надання висновку сімейного лікаря після проходження медогляду.

Досвідчені спеціалісти/h3>

Наші фахівці є експертами у своїй справі, що підтверджується історіями та добрими відгуками наших пацієнтів.

Комфорт

Ви будете записані на визначений час, жодних черг. Привітний персонал і приємна атмосфера змінить ваше уявлення про відвідування лікарів на краще.

Відгуки/h2>

Залиште відгук про ваш досвід проходження медкомісії.

Тамила

Первый раз в жизни прошла комиссию в адекватных условиях. Искала где пройти медкомиссию и знакомая сказала, что можно позвонить и записсаться на прохождение медкомиссии без какой-либо нервотрепки. Типа без лишнего ожидания, а сразу поочередно сдать всех и вся. Ну что, рекомендация была стоящая. Передаю эстафету дальше и заявляю что пройти чекап и не поседеть можно здесь в Комплимед.

Илья

Прошел медкомиссию для моряков и доволен. Благодарен за организацию удобного медосмотра и быстрое оформление.

Виктория

Советую крутое место. Классно переходить на новый европейский уровень. Как центр административных услуг вместо ужасных старых коморок, так и частная клиника для медосмотра вместо страданий в госучреждении.

Владимир

Быстро прошел медицинский осмотр в Одессе. Спасибо.

Лариса

Медосмотры это моя боль. Нашла новую работу и надо было но так тжело было заставить себя пройтти пищевую комиссию, это обычно так долго и трудно, кошмар просто. А в этот раз повезло и сложилось что пошла с бывшей коллегой в Комплимед. Так быстро никогда не проходила. и диваны в коридоре, все чистое, все в одном месте, персонал хороший. Просто отлично

Дарья

Привела доченьку перед поступлением в университет. Живем рядом с клиникой на Пастера и знали, что можно пройти медкомиссию здесь. Прочитала на сайте про комфортную клинику и это правда! Очень приятно и красиво.

Катя

Хорошая цена и хороший сервис. оно того стоит полностью. Всех врачей смогла пройти здесь. Управилпсь за 1,5 часа,оч быстро.

Укласти декларацію ОНЛАЙН