complimed-ligo_1 >
Ваш отзыв отправлен

Медичний огляд для корпоративних клієнтів

Медичний огляд для корпоративних клієнтів

Якісний та швидкий професійний медогляд будь-якої складності у клініці Complimed. Наші послуги призначені для людей, які прагнуть стежити за своїм здоров’ям, цінуючи свій час.

Пройти медогляд тут означає пройти його точно, оперативно, зручно та отримати всю необхідну документацію.

Ви можете заздалегідь домовитися про швидке та комфортне проходження медогляду співробітниками (групами від 5 осіб) у Complimed. Ви будете впевнені, що всі працівники пройдуть огляд усі разом та в одному місці. Для зручності керівництва зберемо всі аналізи, заповнимо медичні книжки та привеземо результати до компанії.

Переваги медоглядів для корпоративних клієнтів


Швидкий та комфортний медогляд

Усі лікарі та аналізи в одному місці

Проходження медогляду усіма працівниками

Якісне обстеження

Заповнення медичних книжок

Збір усіх аналізів

Можливість доставки результатів (медкнижок)

Укладення договору

Можливість організації виїзного медогляду

Нагадування коли та яким працівникам потрібно пройти регулярний медогляд

Для кого


Професійні комфортні медогляди для груп від 5 осіб:

– працівників закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, кав’ярень, їдалень, перекусних, підприємств швидкого обслуговування, буфетів, кіосків, кейтерингів та ін.)

– працівників готелів та ін.

– працівників підприємств харчової промисловості та торгівлі харчовою продукцією

– працівників різних виробничих підприємств

– працівників підприємств зі шкідливими чи небезпечними умовами роботи

– працівників у сфері освіти (співробітників дитячих дошкільних закладів, закладів вищої освіти, шкіл та інших навчальних закладів)

– працівників сфери краси (салонів, перукарень, барбершопів, СПА тощо)

– працівників інших сфер обслуговування

Про необхідність проходження медогляду, як правило, повідомляє менеджер з персоналу. Співробітник отримує медкнижку у відділі кадрів і проходить необхідний медогляд. Зробити це максимально комфортно та швидко можна у клініці Complimed.

Послуги

Найменування послуги
Медичний огляд для корпоративних клієнтів
Виїзний медичний огляд

Медогляди у Complimed

Усі необхідні фахівці та аналізи – в одному місці

Кабінети всіх необхідних лікарів та діагностики знаходяться у нашій клініці (УЗД та лабораторія), що виключає необхідність відвідування додаткових лікарів та медустанов.

Оперативність

Проходження медогляду всіма працівниками – швидко, легко, комфортно. Забезпечимо проведення організованого огляду всім співробітників.

Чесне проходження медогляду

Чесне проходження медогляду усіма працівниками. Вартість реального медогляду за ціною дешевша, ніж покупка медкнижки.

Оформлення медичної документації

Організуємо збір всіх результатів аналізів, заповнимо медичні книжки у клініці, надамо висновки сімейного лікаря після проходження медогляду.

Доставка медичних книжок

Безкоштовно доставимо заповнені медичні книжки всіх працівників на підприємство.

Комфорт

Запис на визначений час, відсутність черг, привітний персонал і приємна атмосфера у клініці.

Відгуки

Залиште відгук про ваше проходження медкомісії у Complimed.

Мария

Вытащила сотрудниц моей бухгалтерской фирмы чтобы прошли медосмотр в клинике. На удивление врачи и администраторы клиники Комплимед оказались столь же щепитильны, точны и сосредоточены в вопросе проверки нашего здоровья, сколь и мы при работе с цифрами. Приятно видеть столь высокий уровень в медучреждении.

Сергей

Договорились и записались на медкомиссию в клинику заранее. Поражен что наша группа из 10 человек прошла осмотр за то время, которое раньше занимал медосмотр для одного меня в госучреждении. Это же сколько лишнего бездарно потраченогго времени на очереди в поликлинике с вечным “иди туда, иди сюда, пожертвуй на благотворительноть там, 20 грн. здесь”. Зол на самого себя, что раньше не обратился в частную клинику. Всегда говорю что мой начальник умный мужик, и не поскупился на медкомисии для сотрудников.

Елена

Администраторы просто прекрасные, врачи потрясающие, медосмотр проведен идеально! Привезли потом все медицинские книжки в компанию. Не жалею ни гривны и готова доплатить за такой сервис ещё. Моя HR теперь готова молиться на Complimed, как и я!

Геннадий

хорошее место. быстро, точно. работники нашй логистичесской компании остались довольны.

Ярослава

Развиваем компанию на международном рынке и очень печемся о своих сотрудниках, за что они ценчт свое рабочее место. В этом году организация медосмотра для сотрудников оказалась отличной, т.к. обратились в Complimed. Современная клиника в которую приятно прийти, вежливый персонал работающий точно как часы, быстрый медосмотр без каких-либо проволочек. Шикарно. Благодарю.

Валентина

Понравились условия для корпоративных клиентов. Раньше никогда не задумываалась про такой способ, но такие медосмотры для компании действительно оказались удобными. Видно что персонал работает с полной отдачей и качественно проводит медосмотры. Большое спасибо.

Укласти декларацію ОНЛАЙН