complimed-ligo_1 >
Ваш отзыв отправлен

Плазмоліфтинг – що це, для чого потрібно, як проходить процедура

05.09.2022

Всі ми хочемо виглядати здорово та молодо, проте вік рано чи пізно бере своє. Проте сучасна косметологія пропонує цілу низку омолоджувальних процедур. Одну з таких ми детально розглянемо сьогодні.

Що таке плазмоліфтинг

Плазмоліфтинг – це метод косметичної хірургії, який передбачає введення під шкіру збагаченої тромбоцитами плазми крові пацієнта шляхом ін’єкції. У свою чергу, це активізує регенеративні процеси, що сприяє позитивним зовнішнім змінам.

Механізм дії плазмоліфтингу

Секрет такого способу регенерації клітин полягає у використанні тромбоцитарної аутоплазми (ТАП), склад якої багатий на амінокислоти, мінеральні елементи (кальцій, залізо, цинк, магній, калій тощо) та вітаміни групи A, B, C, D, E , K, що сприяють життєдіяльності клітин. Природність компонентів такої плазми забезпечує легкість перебігу відновлювальних процесів без алергічних реакцій та періоду реабілітації.

На практиці механізм впливу плазмоліфтингу проявляється таким чином: введення ТАП у необхідну ділянку викликає процес адгезії тромбоцитів, що призводить до вивільнення факторів росту з альфа гранул, що насичують пошкоджене місце, як при нормальному захисному фізіологічному процесі організму.

Як проходить процедура

Суть та методика процедури плазмоліфтингу полягає у процесі центрифугування крові пацієнта для відділення з неї еритроцитів. Буквально через 10-15 хвилин косметолог отримує готову до використання аутоплазму, яка вводиться папульним методом чи тонкою голкою. До проведення ін’єкції шкіра пацієнта обробляється спеціальним кремом, що анестезує.

Виходячи зі ступеня пошкодженості клітин та початкового стану шкіри, косметолог індивідуально підбирає курс лікування плазмоліфтингом для кожного клієнта. Щоб підтримувати покращений стан клітин, рекомендується повторювати процедуру хоча б один раз (а краще двічі) на рік.

Показання

Сучасна косметологія виділяє такі процедури та випадки, при яких їх використання просто необхідне:

  • плазмоліфтинг волосся при алопеції – погіршення стану та його випадання;
  • плазмоліфтинг живота, грудей, ніг, шиї від рубців – поява розтяжок та рубців на шкірі;
  • плазмоліфтинг при акні (від прищів) – утворення акне та постакне;
  • плазмоліфтинг обличчя – поява “втомленого” (сірого) кольору, його в’ялість, погіршення овалу, втрата пружності шкіри;
  • плазмоліфтинг під очі – поява вікових складок на шкірі, помітні мімічні зморшки;
  • плазмоліфтинг від пігментних плям – при небажаній пігментації шкіри.

Крім цих методів, процедура широко застосовується у лікуванні ожиріння та целюліту.

Протипоказання

До протипоказань до застосування плазмоліфтингу відноситься наявність у пацієнта таких патологій:

  • Захворювання підшлункової залози та нирок.
  • Гепатит.
  • Онкологія.
  • Захворювання та порушення згортання крові.
  • Цукровий діабет.
  • Гнійно-інфекційні захворювання шкіри.

Саме тому дуже важливо до процедури пройти консультацію косметолога у комплексній клініці Complimed.

Поєднання з іншими косметологічними процедурами

Більш комплексного результату для вашої шкіри можна досягти, поєднуючи плазмоліфтинг з наступними процедурами:

  • радіохвильовий ліфтинг-спільно апаратна та ін’єкційна методика зроблять обличчя більш привабливим і молодим;
  • контурна пластика – прискорення процесів регенерації тканин, прибирання зморшок, заповнення втрачених обсягів та покращення якості шкіри;
  • фотоомолодження – отримання більш яскраво вираженого ефекту омолоджування і нормалізація роботи обмінних процесів;
  • хімічні пілінги – додатковий омолоджуючий ефект;
  • мезоніті (тредліфтинг) – збільшення ефекту омолодження обличчя та швидкості відновлення шкіри;
  • лазерна терапія – ефект від лазерної терапії стає більш помітним та вираженим;
  • біоревіталізація – більш виражений та довгостроковий ефект омолодження тіла та обличчя.

Ефект від плазмоліфтингу

Ефект від плазмоліфтингу виражається такими проявами:

  1. Підтягує ефект (ліфтинг). Насичення та оновлення шкіри клітин вологою, підтягування овалу обличчя.
  2. Поліпшення трофіки шкіри. Придбання свіжого та здорового виду за рахунок посиленого процесу кровообігу в дермі.
  3. Зменшення фоточутливості шкіри. Завдяки посиленню метаболізму клітин вирівнюється колір обличчя та покращується зовнішній вигляд.
  4. Зволожуючий ефект. Запобігання запаленню, подразненню, сухості та стягнутості шкіри завдяки можливості клітин утримувати більше вологи.
  5. Захисний ефект. Посилення захисного бар’єру проти зовнішніх факторів, що негативно впливають на шкіру — наслідків прийому сильних лікарських препаратів, сонячного світла та іншого шкідливого ультрафіолету, перепаду температур.
  6. Омолоджуючий ефект. Видалення відмерлих клітин, утворення нових та активізація гена, що уповільнює їх старіння.

Последние новости

17.04.2024УЗД серця + консультація лікарки-кардіолога за вигідною ціною

Відчуваєте біль, чи інші тривожні симптоми проблем із серцем? Потурбуйтесь про себе сьогодні – запишіться на консультацію за вигідною ціною! В період з 15 квітня по 15 травня, при проходженні УЗД серця, ви отримаєте можливість одразу проконсультуватись з лікарем-кардіологом Чернишовою Наталією Володимирівною безкоштовно! Вартість консультації та УЗД серця буде коштувати 750 грн, замість 1350 грн. […]

29.03.2024Що таке стенокардія – причини, симптоми, лікування

Що таке стенокардія? Стенокардія серця – це клінічний синдром, за якого людина відчуває гострі, пекучі або здавлювальні напади болю чи дискомфорту за грудиною. Причина появи й розвитку такого стану криється в гострій нестачі кровопостачання серцевого м’яза (ішемії міокарда), за якої міокард недоотримує необхідної для серця кількості кисню. Больові відчуття найчастіше виникають під час виконання фізичних […]

29.03.2024Кропив’янка – що це, причини, симптоми та лікування

Багато хто з нас з дитинства знайомий з такою рослиною, як кропива, а точніше, з доволі неприємним впливом під час контакту з нею, що спричиняє тривале печіння та свербіж. У цій статті ми поговоримо про захворювання, зовнішня симптоматика якого нагадує “вжалення” кропивою, звідки й походить назва хвороби – кропив’янка. Крім чергового запитання, що це за […]

29.03.2024Аутоімунні захворювання: що це, причини, симптоми, лікування

Аутоімунні захворювання являють собою різнорідні за клінічними проявами патології, в основі яких лежить одна основоположна проблема – порушення роботи імунної системи. Ці хвороби є одними з найзагадковіших і найскладніших у лікуванні захворювань. Річ у тім, що патології аутоімунного характеру можуть вражати практично будь-яку частину тіла, спричиняючи цілий діапазон симптомів і ускладнень. У цій статті ми […]

27.03.2024Скринінг судин та консультація хірурга Лаври А. А. за приємною ціною

У комплексній клініці Complimed діє спеціальна пропозиція: консультація судинного хірурга та скринінгове дослідження судин лише за 750 гривень! Відчуваєте важкість, набряклість, швидку втомлюваність та м’язовий біль у ногах? Такі симптоми можуть свідчити про наявність судинних захворювань, які без своєчасної діагностики та лікування можуть призвести до серйозних наслідків, таких як втрата еластичності стінок судин, розширення й […]

Укласти декларацію ОНЛАЙН